מבחר מתכוני שוקולד לבן שירשימו את האושפיזין שלכם בסוכה

לרגל חג הסוכות, קבלו מבחר מתכוני קינוח קלים להכנה של קרם ברולה עם שוקולד לבן בכל מיני צורות שירשימו את האושפיזין שלכם בסוכה. אל תפספסו

מותג השוקולד השוויצרי "לינדט", מציע לרגל חג הסוכות, מתכון קל להכנה של

קרם ברולה עם שוקולד לבן שירשים את האושפיזין בסוכה.

עבור 6 קעריות או קונכיות אפיה אישיות (120 מ"ל)

המצרכים:
5 חלמונים
חצי כוס סוכר (65 גרם)
קמצוץ מלח
2 כוסות שמנת מתוקה (475 מ"ל)
1 חבילה שוקולד לבן לינדט קצוץ (100 גרם)
בערך כפית סוכר לבן

אופן ההכנה:
• מחממים את התנור על 150 מעלות
• מקציפים את החלמונים, עם סוכר ומלח בקערה עמידה לחום
• מחממים שמנת מתוקה כמעט עד לרתיחה, שופכים לתוך השוקולד הלבן הקצוץ ומערבבים עד ליצירת מרקם חלק
• מערבבים באיטיות בתנועות קיפול את השמנת עם השוקולד יחד עם קצפת החלמונים
• שופכים את התערובת ל- 6 תבניות אישיות, ממקמים אותם על תבנית אפיה מלאה עד האמצע במים רותחים, ליצירת תנור אדים.
• אופים במשך 30-35 דקות
• מוציאים מהתנור, מחכים שיתקרר
• מקרמלים את הסוכר לפני ההגשה

w choc creme brulee 016

מתכון ייחודי לעוגיות השוקולד צ'יפ הקלאסיות עם נגיעות מנטה מרעננות.

מצרכים ל-48 עוגיות:
300 גרם שוקולד לינדט אקסלנס 70%, קצוץ (3 טבלאות).
1/2 כוס חמאה רכה (114 גרם)
2/1 כוס סוכר (100 גרם)
1/2 כוס סוכר חום (90 גרם)
4 ביצים, מוקצפות קלות
1/2 כפית תמצית מנטה
1/2 2 כוסות קמח (235 גרם)
1 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית סודה לשתייה
1/2 כפית מלח
200 גרם שוקולד לינדט אקסלנס מנטה, קצוץ לחתיכות קטנות (2 טבלאות)

אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד בסיר כפול על מנת שלא יישרף (בן מארי).
מקציפים יחד את החמאה והסוכר עד שמתקבלת תערובת קלה ואוורירית.
מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים לתערובת את הביצים ותערובת המנטה.
מערבבים לתוך התערובת את השוקולד המומס.
מנפים את המרכיבים היבשים ומוסיפים אותם לתערובת השוקולד
מוסיפים לתוך התערובת את שוקולד המנטה הקצוץ.
בסיום הכנת התערובת, מניחים את הבצק לשעה במקרר.
מחממים מראש את התנור ל-180 מעלות.
לאחר שעה, בעזרת כף וכפית, יוצרים מהתערובת עוגיות על נייר אפייה. אופים במשך 12-15 דקות. מקררים.

לשמירה על הטריות יש לאחסן את העוגיות בצנצנת אטומה.
עוגיות שוקולד צ'יפ מנטה

מתכון מנצח של בראוניז שוקולד בצורת לבבות.

תבנית מרובעת בגודל 20 על 20 ס"מ
חותכן קטן בצורת לב

מצרכים:
3 חפיסות (300 גרם) שוקולד לינדט אקסלנס 70%, מריר, קצוץ
שליש כוס (75 גרם) חמאה
3 ביצים
שלושת רבעי כוס (150 גרם) סוכר
1 כפית תמצית וניל טהור של מקורמיק
חצי כפית מלח
1 כוס (120 גרם) קמח
1 כוס (150 גרם) אגוזי מלך קצוצים

אופן ההכנה:
• מחממים תנור ל- 180 מעלות ומשמנים אתה תבנית
• ממיסים את שוקולד לינדט יחד עם החמאה בקערה מעל סיר מים
• מסירים מהאש ומקררים את התערובת
• מערבבים את הביצים, הסוכר, תמצית הוניל והמלח עד לקבלת מרקם אחיד
• מוסיפים את תערובת השוקולד המומס ומערבבים ידנית או במיקסר במהירות נמוכה
• מוסיפים את הקמח ואת האגוזים ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה
• יוצקים את התערובת לתבנית המשומנת ואופים כ- 20 דקות
• מוציאים מהתנור, מניחים לעוגה להתקרר ומשתמשים בחותכן לב ליצירת לבבות
• בוזקים אבקת סוכר או מגישים עם כדור גלידת וניל
*ניתן להחליף את אגוזי המלך בשקדים או פקאנים.
* מאחסנים בכלי אטום לשמירת הטריות.
בראוניז לינדט לבבות צילום אודי דגן

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.