סלט אבוקדו עם לימון, פלפל חריף ובצל ירוק

רוטב עדין של שמן זית ולימון, חריפות של פלפלים ופרוסות אבוקדו הופכים לסלט משגע שמכינים בכמה דקות.

מצרכים:
2 אבוקדו בשלים
1/2 פלפל חריף אדום טרי, פרוס
1/2 כפית מלח גס
מעט פלפל שחור גרוס
2 בצלים ירוקים, פרוסים
1 בצל קטן, חצוי לאורך ופרוס דק
1/2 כוס מיץ לימון סחוט טרי
3 כפות שמן זית עדין
אופן הכנה:
• קולפים את האבוקדו (בקולפן ירקות אם הקליפה דקה. לאבוקדו בעלי קליפה עבה – חוצים, מסלקים את הגלעין ומוציאים את הבשר מכל מחצית בכף).
• פורסים את האבוקדו לפרוסות.
• מניחים את פרוסות האבוקדו בקערה, מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים בעדינות בתנועות קיפול.

באדיבות http://www.foodpage.co.il פודפייג

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.