סלט מלפפונים ונענע עם יוגורט עיזים או צזיקי

מחלבות גד מציעה

סלט מלפפונים ונענע עם יוגורט עיזים או צזיקי

 

8 מלפפונים טריים

1/4 כוס עלי נענע טריים

מעט מלח גס

מעט פלפל שחור גרוס

500 מ"ל בקבוק צזיקי של מחלבות גד

שמן זית לתיבול והגשה

אופן הכנה:

  1. חותכים את המלפפונים ל- 4 לאורכם ואז חותכים לקוביות.
  2. מוסיפים את עלי הנענע ומתבלים, במלח , פלפל ושמן זית.
  3. מסדרים את סלט המלפפונים במרכז קערה גדולה או בקעריות אישיות.
  4. יוצקים מסביב את צזיקי
  5. מקשטים במעט שמן זית ומגישים

ניתן להגיש גם עם יוגורט עיזים

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.