סלט סלק ותפוחים

אז אחרי החגים כבר כאן ואין מתאים יותר מסלטים חיים כדי לחזור לשגרת אוכל בריאה וקלה – המתכון הפשוט לשילוב תפוחים וסלק

רכיבים( 2 מנות):

סלק בינוני 1 חתוך למקלות דקים.

תפוח עץ 1 חתוך למקלות דקים.

50 גרם אגוזי מלך שבורים.

50 חמוציות.

חצי גבעול סלרי פרוס דק.

5 עלי בזיליקום פרוסים.

100 גרם עלים צעירים או רוקט.

30 גרם סילאן.

4 כפות שמן זית.

מיץ מחצי לימון.

100 גרם גבינת רוקפור מגורדת \ טבעות גבינת עזים מטוגנות עם קמח ביצה ופירורי לחם לבחירה.

 

אופן הכנה:

נניח בקערה את הסלק ומעליו נבזוק את השמן זית, מיץ הלימון והסילאן, ומוסיף את יתר המרכיבים. מערבבים היטב ומעבירים  לקערת הגשה יפה מעלה מוסיף את הגבינה המגורדת.

בתאבון.

באדיבות: קפה ביגה

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.