סלט קוסקוס חם – לצד המנה העיקרית או כארוחה קלילה

לצד המנה העיקרית או כארוחה קלילה – השף מנה שטרום מכין סלט קוסקוס חם עם עגבניות שרי, גרגירי חומוס, ארטישוק וזיתים.

מצרכים:
1/2 שקית קוסקוס מלא
1/4 כוס שמן זית ישראלי איכותי
6 שיני שום, חצויות
פלפל אדום חריף (לא חובה חריף), פרוס לטבעות
1/2 ק"ג עגבניות שרי, חצויות
300 גרם רבעי ארטישוק איטלקי (ניתן להשיג במעדניות)
300 גרם גרגירי חומוס, מבושלים עד ריכוך
עלי אורגנו טריים מ-2 גבעולים
1/2 כוס יין לבן יבש
מלח ופלפל

אופן הכנה:
• מכינים את הקוסקוס המלא על פי הוראות ההכנה שעל גבי האריזה.
• מחממים במחבת גדולה שמן זית ומוסיפים את שיני השום והפלפל החריף.
• לפני ששיני השום משחימות מוסיפים את עגבניות השרי ומקפיצים אותן קלות.
• מוסיפים את רבעי הארטישוק, גרגירי החומוס, עלי האורגנו והיין הלבן. ממליחים ומפלפלים.
• ממשיכים לבשל על אש גבוהה, כשלוש דקות.
• מוסיפים את הקוסקוס למחבת, מערבבים ומגישים.

באדיבות http://www.foodpage.co.il פודפייג

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.