סלמון בגריל עם מטבל אבוקדו

מטבל זה משתלב בצורה מושלמת עם סלמון בגריל. מגישים עם אורז. יוגורט בסגנון יווני הוא קצת יותר חמוץ מיוגורט רגיל. לכן, במידת הצורך ניתן להשתמש גם ביוגורט רגיל.

לאלו שאינם מקפידים לאכול דגים עם חלב

המרכיבים:

  • 2 אבוקדו – קלוף, מגולען וחתוך לקוביות
  • 2 שיני שום, קלוף וקצוץ
  • 3 כפות יוגורט בסגנון יווני
  • 1 כף מיץ לימון טרי
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 1 ק"ג סטייק פילה סלמון
  • 2 כפיות עשבי שמיר מיובשים
  • 2 כפיות  פלפל לימוני
  • מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:

מחממים גריל חיצוני ומשומן.  בקערה בינונית מועכים את האבוקדו ומוסיפים אליו שום, יוגורט ומיץ לימון. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מעסים את פילה הסלמון היטב מכל הצדדים בתערובת של שמיר, פלפל לימון ומלח. מניחים על הגריל שהתחמם, ומבשלים 15 דקות, הופכים פעם אחת. הדג מוכן כאשר הוא מתפורר בקלות בעזרת מזלג. מגישים עם תערובת האבוקדו.

נשארתם רעבים? למתכונים נוספים הכנסו לאתר של אסם בישולים.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.