עוגת ביסקוויטים עם ריבת חלב שמכינים בקלות ובמהירות – גרסה מיוחדת לקינוח הפופולרי

עוגת ביסקוויטים עם ריבת חלב

גרסה מיוחדת לקינוח הפופולרי – עוגת ביסקוויטים עם ריבת חלב שמכינים בקלות ובמהירות (עם הילדים או בלעדיהם).

באחד הימים הקרים שסידרו לנו שבוע שעבר, ביקרתי בביתה החמים של חברת ילדות. את הילדים היא לא שלחה לגנים, היה קר מדי, כך שהייתי גננת ליום אחד. ומה יש לומר? הכנו עם הילדודס את העוגה ולדבריהם, הם נהנו עד השמיים וזה התחסל בשניות. אז אם גם אתם מחפשים תעסוקה לימים קרירים, אני ממליצה בחום על עוגת הביסקוויטים הקלאסית עם טוויסט מתוק של ריבת חלב. אל תשכחו לתת לילדים ללקק את המקציף לאחר שסיימתם.

• רוצים לערב את הילדים אפילו יותר בהכנה? תנו להם לקשט את העוגה בממתקים שנשארו לכם בארון – טופי, שוקולד, ופלים, סוכריות ועוד.

מצרכים:
500 גרם ביסקוויטים פתי בר (שוקולד או וניל)
כוס חלב
5 כפות ריבת חלב
קופסה גבינה לבנה (250 גרם)
מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה 38%
חבילה פודינג וניל
3 כפות סוכר
4-5 קוביות שוקולד לבן או חלב
מעט חלב לטבילת הביסקוויטים

אופן הכנה:
• טובלים מחצית מכמות הביסקוויטים במעט חלב המעורבב בכף (אחת) של ריבת חלב ומסדרים בתבנית מרובעת.
• מקציפים את שאר המצרכים (חלב, גבינה, שמנת, פודינג וסוכר) מלבד ריבת החלב ומניחים מחצית מכמות הקרם על הביסקוויטים.
• טובלים את המחצית השניה של הביסקוויטים ומסדרים שכבה נוספת ומעלה הקרם ושוב ביסקוויטים.
• מצפים בשכבה נדיבה של ריבת חלב (ניתן להמיס במיקרוגל לכמה שניות לקבלת מרקם נוח לציפוי) ומקררים.
• לקישוט: מגררים מעל שוקולד לבן או חלב.

צילום: ענבל בר זאב

אתי בטיטו

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.