עוגת טרמיסו עם גרגירי ווניל

עוגה לקפה של הבוקר – טרמיסו עם גרגירי ווניל, זהירות זה ממכר

שבתות ארוכות לפנינו וכולנו מחפשים מתכונים מנחמים שירעננו לנו את הקפה של הבוקר, אצלינו בבית פותחים שולחן של עוגות גבינה וקפה בשעות הבוקר המאוחרות. אם גם אצליכם זה קיים שווה להשקיע בטרמיסו עם גרגירי וויניל, זהירות זה ממכר!

לקרם וניל:
1 חבילה פודינג וניל מאסטר שף עם גרגירי וניל

1 מיכל (250 מ״ל) שמנת מתוקה 38%
1 קופסה גבינת מסקרפונה

1/2 כוס חלב

50 גרם (1/4 כוס) סוכר
3 כפות ליקר אגוזים או ברנדי

לבסיס:
חבילת בישקוטים
2 ספלוני אספרסו חזק
1/2 כוס ריצ' פרווה
3 כפות ליקר קפה או ליקר אגוזים או ברנדי

להגשה:
אבקת קקאו

 

הוראות הכנה:

  1. מקציפים פודינג וניל, שמנת מתוקה, מסקרפונה, חלב, סוכר וליקר במיקסר עד לקבלת קרם חלק ואחיד.
  2. מערבבים אספרסו, חלב וליקר בקערה קטנה.  טובלים את הבישקוטים בתערובת ומסדרים בשכבה צפופה בתחתית תבנית.
  3. מעל שכבת הבישקוטים יוצקים את הקרם ומחליקים את פני הקרם.
  4. מעבירים למקרר למשך הלילה.
  5. לפני ההגשה מפזרים אבקת קקאו בעזרת מסננת קטנה.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.