עלי גפן ממולאים בטונה

הדרך הקלה והפשוטה להכנת עלי גפן ממולאים, עוד מתכון שווה במסגרת החזל"ש של אחרי החגים

 

מצרכים:

1 קופסא טונה סטארקיסט 5% עשבי תיבול

6 עלי גפן טריים

1 כף מיץ לימון

חופן תערבת עשבי תיבול טריים: פטרוזיליה, עירית ושמיר, קצוצים דק

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה: בקערה מפוררים את נתחי הטונה, מוסיפים את מיץ הלימון, עשבי התיבול, המלח והפלפל. מערבבים היטב. בעזרת כפית ממלאים את עלי הגפן בתערובת הטונה, מגלגלים ומקפלים.

ולבסוף- נועו!  הניעו את הגוף בכל דרך שתגרום הנאה. פעילות מהנה בריאה לא רק לגוף אלא גם לנפש, ונפש בריאה ושמחה חשובה לא פחות למי שרוצה לאכול בריא ולהרגיש טוב!

באדיבות: טונה סטארקיס

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.