פבלובה עם קצפת ופירות העונה

מתכון שיצנן אתכם: פבלובה עם קצפת ופירות העונה.

חברת 'כרמל דיירקט', המייבאת ומשווקת בישראל מגוון מותגים מובילים בעולם בתחום כלי הבית, אביזרי בישול, ריהוט הגן וחצר, גריל גז ועוד, מגישה, באדיבות שרה ליברמן, מתכון של: פבלובה עם קצפת ופירות העונה. את המתכון ניתן להכין בקלות עם BAMIX בלנדר המוט הטוב בעולם

מצרכים:
2 חלבונים
חצי כוס סוכר
כף קורנפלור
חצי כפית חומץ

המלצה להגשה:
קצפת מתוקה ופירות העונה.

אפשרויות נוספות:
טחינה גולמית / סילאן / פירות יבשים

הכנה:
1. מרכיבים את דיסקית ההקצפה אל המוט.
2. מוזגים את החלבונים אל מיכל העבודה, מכניסים את בלנדר המוט לכד העבודה בזווית של 45 מעלות
(תוך כדי שהמוט בזווית כך שרק שליש מהדיסקית נמצאת מחוץ לתערובת) ולוחצים על כפתור ההפעלה.
כאשר מתחילים לשמוע את פעולת היניקה ולראות שהתערובת מתחילה להלבין תוך כדי שהמוט בזווית פועלים בתנועות עולות ויורדות כדי להכניס כמה שיותר אוויר לתערובת.
3. תוך כדי מוסיפים בהדרגה את הסוכר, כף קורנפלור וחצי כפית חומץ וממשיכים לערבל עד שנוצר קצף סמיך ויציב.
4. מחממים תנור ל- 170 מעלות.
5. מרפדים תבנית בנייר אפייה ובעזרת מרית מחלקים על גבי התבנית את הקצף לארבעה גושי קצף, או אם רוצים לגוש אחד עגול. כמו כן, ניתן להעביר את קצף החלבונים לשקית זילוף, להוסיף צנתר ולזלף את קצף החלבונים בצורה מעוגלת (לפי בחירה אישית)
6. מכניסים את התבנית לתנור ואופים 5 דקות.
7. מנמיכים את חום התנור ל- 130 מעלות ואופים שעה וחצי. מכבים את התנור ופותחים את דלת התנור מעט, ומניחים למרנג להתקרר בתוך התנור.
8. כשהמרנג הצטנן היטב, ניתן להגיש עם קצפת מתוקה מעל ופירות יער או פירות צבעוניים של העונה.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.