פילה ברמונדי ברוטב חמוץ מתוק פיקנטי

חזרה לשגרה תמיד מחזירה אותנו גם לארוחות מאוזנות יותר, לארוחות צהריים או ערב משפחתיות, שבהן אפשר להכין מאכלים קלילים שרוב בני הבית יאהבו. מתכון דגים קל להכנה

 

מצרכים:

500 גרם פילה ברמונדי, חתוך לפרוסות עבות (בערך 7-8 פילטים).

4 כפות שמן

2 בצלים

5 שיני שום

2 גמבה אדומה

1 גמבה ירוקה

צ'ילי אדום קצוץ

½ כוס צ'ילי מתוק

½ כוס צ'ילי חריף

לימון

לבלילה:

150 גרם קורנפלור

150 מ"ל מים

ביצה

1 כפית אבקת אפייה

קורטוב של פלפל לבן

½ כפית מלח

הוראות הכנה:

  • השרו את הדגים בכלי עם מים ולימון בערך 10 דקות ומסננים
  • טרפו את מרכיבי הבלילה וטבלו את הדגים
  • במחבת עמוקה, מטגנים את חתיכות הפילה 2 דקות מכל צד ומניחים בתבנית.
  • מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים שום, גמבה ירוקה ואדומה, צ'ילי אדום קצוץ, את רוטב הצ'ילי המתוק והחריף ומבשלים לכ-5 דקות.
  • צקו את הרוטב על הדגים שבתבנית.
  • הכניסו לתנור שחומם 220 מעלות ל15 דקות.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.