פסטה ברוטב יוגורט ועגבניות

עונת הקיץ היא הזדמנות נהדרת להכין פסטה עם רטבים קלילים כמו זה שלפניכם. רק לערבב את היוגורט, העגבניות והתרד ולהגיש עם הפסטה.

מצרכים:
חבילת פסטה קצרה
300 גרם יוגורט כבשים
1/4 כוס שמן זית
2 שיני שום
200 גרם עלי תרד שטופים
2 עגבניות אדומות ובשלות
כף גבינת פקורינו מגורדת
מלח ופלפל

אופן הכנה:
• מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
• במקביל, מערבבים בקערה גדולה את היוגורט ושמן הזית, כותשים לתוך היוגורט את השום.
• דקה לפני סיום בישול הפסטה מוסיפים את עלי התרד. ומסננים.
• מרסקים את העגבניות בפומפייה גסה, מערבבים עם מעט שמן זית, פקורינו, מלח ופלפל.
• מגישים את הפסטה והתרד בטמפרטורת החדר עם רוטב היוגורט ורסק העגבניות.

באדיבות http://www.foodpage.co.ilפודפייג