קבב ביתי בתנור

והיום הכנו לכם: מתכון להכנת קבב ביתי בתנור בסגנון דיאטטי – כ-150 קלוריות לשני קבבונים

מאת: ליטל פיינגרץ, דיאטנית קלינית B.SC  בסטודיו C

קבב ביתי בתנור – כ-150 קלוריות לשני קבבונים

רכיבים:

חצי קילו עוף טחון או בשר בקר רזה

בצל קצוץ (מטוגן בכפית שמן עם 1/3 כוס מים)

ביצה

2 כפות פירורי לחם

צרור פטרוזיליה קצוצה

1 כף פפריקה

פלפל שחור גרוס ומלח לפי הטעם

חצי כפית אבקת סודה לשתייה

מגישים עם:

טחינה מדוללת מטחינה גולמית מלאה בהכנה ביתית

פטרוזיליה קצוצה

 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את כל המצרכים ומכניסים לקירור במקרר למשך שעתיים
  2. יוצרים קציצות קבבונים מוארכות ומקררים לחצי שעה
  3. מרפדים תבנית בנייר אפייה משומן (בתרסיס שמן), ומסדרים את הקבבונים בתבנית. מכניסים לתנור שחומם לחום בינוני לכ- 30 דקות עד שצד אחד משחים ואח"כ הופכים באמצע עד לקבלת השחמה משני הצדדים.
  4. מגישים עם טחינה ופטרוזיליה קצוצה

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.