קולינריה צרפתית חוברת לקולינריה הישראלית הכשרה

פסטיבל קולינרי צרפתי כשר

הפסטיבל הקולינרי הישראלי-צרפתי
'SO FRENCHY SO TASTY ' מגיע לשרתון תל אביב

מלון שרתון תל אביב מצטרף לפסטיבל הקולינרי
SO FRENCHY SO TASTY' ' בשיתוף שגרירות צרפת והמכון הצרפתי, שיכלול מפגש מרתק בין השף בעל כוכב המישלן, אוליבייה ארלו ושף מלון שרתון צ'רלי פדידה במסעדת Olive leaf היוקרתית והכשרה .
השניים יכינו יחדיו מעדנים גסטרונומיים במשך 3 ימים
כמו כן , יתקיימו בשרתון כיתות אמן הפתוחות לקהל הרחב

מלון שרתון תל אביב גאה לקחת חלק בפסטיבל הקולינרי הישראלי-צרפתי
“ 'SO FRENCHY SO TASTYשיערך בתאריכים 9-12 בפברואר ביוזמת שגרירות צרפת בשיתוף עם המכון הצרפתי ו- UBIFRANCE. במסגרת הפסטיבל צפויה להגיע לארץ נבחרת עילית של 19 שפים מצרפת, שישתפו פעולה עם מבחר שפים מקומיים מובילים.

במסגרת אירועי פסטיבל 'SO FRENCHY SO TASTY' בין התאריכים 12-10 בפברואר (ימי שני, שלישי ורביעי) יוכל הקהל ליהנות משיתוף פעולה ייחודי בין השף אוליבייה ארלו Olivier Arlot העומד מאחורי מסעדת “לה שנסלייר” היוקרתית שזכה בכוכב מישלן ושף הבית של שרתון צ'רלי פדידה – המנצח על מטבחה של מסעדת השף היוקרתית Olive Leaf שבמלון.
סדרת המפגשים תתקיים במסעדת השף Olive Leaf, ובמהלכה צפויים השניים להכין מטעמים גסטרונומיים המפגישים בין המטבח הצרפתי והמטבח הים תיכוני.

בנוסף במסגרת הפסטיבל יוכל הקהל הרחב גם ליהנות מ-3 כיתות אמן פתוחות, שיתקיימו במלון שרתון תל אביב ב- 12 בפברואר 2014 מפגש ראשון יתקיים בשעה 13:00, מפגש שני יתקיים ב- 14:30 ומפגש שלישי יתקיים בשעה 16:00 .לפרטים והזמנות יש ליצור קשר עם המכון הצרפתי 03-7968000

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.