קציצות ברוטב חלב קוקוס וחצילים

מתכון להכנת קציצות ברוטב חלב קוקוס וחצילים. המתקתקות של חלב הקוקוס עם הפיקנטיות המעודנת נותנות למנה הזאת את התואר – “מושלמת”!

המרכיבים:
1 אריזה קציצות מ 100%- רכיבים טבעיים של “עוף טוב” / קציצות קלאסיות מהודו משובח מ 100%- רכיבים טבעיים של 'הוד לבן'
2 כפות שמן
1 חציל חתוך לקוביות של 1 ס”מ
1 פחית חלב קוקוס (נוזל אגוזי קוקוס)
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
2 כפות רוטב סויה
1 כף כוסברה/פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה
מחממים את הקציצות במיקרוגל 2 דקות.
מחממים היטב מחבת גדולה. מוסיפים למחבת את השמן
ואת קוביות החצילים ומטגנים את הקוביות היטב מכל הצדדים,
כ 10- דקות. מוסיפים את חלב הקוקוס, הצ’ילי והסויה ומביאים
לרתיחה. מוסיפים את הקציצות ומבשלים יחדיו כ 10- דקות
נוספות. מוסיפים את הכוסברה או הפטרוזיליה ומגישים.
מומלץ להגיש עם אורז לבן.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.