קרם וניל ברוטב פירות יער

קרם קטיפתי עם נקודות קטנטנות של וניל שמגישים ביחד עם פירות יער או כל פרי אחר שאוהבים

מצרכים:
500 מ"ל שמנת מתוקה (או ריץ' פרווה)
1 מקל וניל
4 חלמונים
120 גרם (1/2 כוס פחות כפית) סוכר
2 כפות קורנפלור
רוטב פירות יער (פירות יער מבושלים עם מעט סוכר)
אופן הכנה:
• חוצים את מקל הוניל לאורכו, שמים בסיר עם השמנת המתוקה, ומחממים יחד.
• קצת לפני רתיחת השמנת מוסיפים את הקורנפלור (עם מעט שמנת), מערבבים היטב ומכבים את האש.
• בקערת מיקסר נפרדת מקציפים את החלמונים עם הסוכר עד שנוצרת תערובת תפוחה ובהירה.
• מעבירים מעט מהחלמונים לשמנת ומערבבים. מעבירים את השמנת שעורבבה לתוך שאר החלמונים ומקפלים בעדינות. לא לשכוח להוציא את מקל הוניל ולגרד את הגרגירים לתוך הקרם.
• יוצקים לתוך כוסות ההגשה, ומקשטים ברוטב פירות יער או כל רוטב שאוהבים.
• מעבירים למקרר עד להגשה.
המתכון באדיבות השף אלדד דהן למתחם 'רויאל גרדן'.
צילום: אילן נחום

 

באדיבות http://www.foodpage.co.il/ פודפייג

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.