רביולי גבינות ברוטב קרם דלעת ערמונים

המתכון הטוב ביותר לשבועות שחל ביום ראשון. "לא כל אוכל נשמר היטב במשך יומיים במקרר" אומרת דבורי קדוש אחת מצמד השפיות

קייטרינג הבוטיק לה- פרסטיז' מציג:
מתכון חגיגי לשבועות
שחל ביום א'

חיה מושקה ללונק ודבורי קדוש, מציעות את המתכון הטוב ביותר לשבועות שחל ביום ראשון. "לא כל אוכל נשמר היטב במשך יומיים במקרר" אומרת דבורי קדוש אחת מצמד השפיות "בשנה כזו יש להתאים את המאכלים במיוחד". לה פרסטיז' מציעה תפריט, עיצוב ונראות יוקרתיים, שימוש בחומרי הגלם האיכותיים ביותר בשוק, וקומבינציית טעמים נדירה שהופכת את לה פרסטיז' לממתק החדש בעולם התוכן הקולינרי בכשרות מהודרת.

את ההשכלה הקולינרית רכשו השתיים אצל טובי וטובות אנשי המקצוע בישראל: מאיר אדוני ובתי ספר נוספים לבישול וקונדיטוריה. מניפת ההתעניינות שלהן רחבה, וכוללת תפריטי אירועים, ארוחות טעימות, מנות פינגר-פוד, התמחות מיוחדת בקינוחים ומנות אחרונות והפתעות מרהיבות נוספות. השתיים הקימו ועובדות במטבח מקצועי משלהן באור יהודה, ונהנות מפיקוח כשרות מהודרת של חוג חתם סופר פ"ת.

הנה ההצעה שלהן לרביולי גבינות ברוטב קרם דלעת ערמונים:

מצרכים

 

2 כוסות מים

100 גר' חמאה

1 כפיות מלח

4 כוסות קמח

4 חלמונים


למלית

 

250 גר' גבינה כחושה או ריקוטה

100 גר' גבינה בולגרית 5 % מגוררת

150 גר' גבינת מונצגו מגוררת

150 גר' גבינת פיקורינו מגוררת

2 בצלים קצוצים מטוגנים עד להשחמה

4 כפות עירית קצוצה

מלח

פלפל שחור גרוס טרי


אופן ההכנה

  • בסיר שמים מים חמאה ומלח ומביאים לרתיחה
  • כשרתח מכבים את האש ומוסיפים את הקמח במהירות ומערבבים לבצק מפורר
  • מעבירים אל המיקסר ומערבבים מוסיפים את החלמונים  לבצק אחד אחד מערבלים לבצק רך וגמיש

 

הרכבת המנה

  1. מערבבים את מצרכי המלית טועמים ומתקנים תיבול
  2. מרדדים את הבצק לעלה דק וקורצים עגולים בקוטר 6 ס"מ
  3. מזלפים במרכז כל עגול מעט מהמלית עם 2 כפיות
  4. סוגרים לחצי ומהדקים
  5. מבשלים בסיר עם מים ומלח עד שצפים

 

קרם דלעת ערמונים:

מצרכים:

 

2 דלעת ערמונם

1 בטטה

100גר' חמאה

1 מיכל שמנת לבישול

מלח

פלפל גרוס

אגוז מוסקט


 

אופן הכנת הקרם:

  • מכסים את הדלעת ערמונים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש, לוקחים את הבטטה ומכסים גם ומכניסים גם אותה לתנור.
  • אופים עד שהדלעת והבטטה מוכנים. מוציאים אותם מהתנור ונותנים להם להתקרר. לאחר שהתקררו מוציאים את פנים הירק לתוך קערה ובעזרת מוט בלנדר טוחנים את הכל היטב שלא יהיה גושים.
  • במחבת מבשלים את השמנת עם 50 גרם חמאה מטבלים במלח פלפל ואגוז מוסקט עד שהשמנת נעשתה סמיכה וכשאר מוכן שופכים אותה לקערה שבה טחנו את הדלעת והבטטה וטוחנים עוד מספר שניות לאיחוד החומרים.
  • מצלחתים את המנה. יוצקים על צלחת פסטה עם שקע את הקרם דלעת ערמונים ומעל יוצקים עד שלושה עיגולי רביולי. ניתן לקשט בעלי מיקרו אפונה.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.