רודריגז: פותחים שולחן חדש

'רודריגז' משיק תפריט מדהים חדש, עם שף הצמרת אלי מנחם, ובגללו יש סיבה כפולה ומכופלת לצאת מהבית!

מסעדת 'רודריגז', מאז ומתמיד, נתנה סיבה טובה לצאת מהבית. כעת, הסיבה טובה פי כמה וכמה. במסעדת הבשרים המובילה 'רודריגז', משיקים תפריט חדש, בזכות השף החדש שהגיע לעמוד בראשה – אלי מנחם, המציב סטנדרטים גבוהים וטעימים שלא היו ידועים עד כה במסעדות המהדרין.

אלי מנחם, שף צמרת ידוע שלמד בספרד וכיכב בין היתר כשף מוביל ב'מסעדת לגוטה', שף הבית של 'מסעדת ראנץ' האוס', ומחלקת אירועים של מלון רויאל ביץ' באילת ועוד, סבור כי "שומר כשרות ברמת מהדרין גבוהה, לא אמור לחוות חסך כלשהו, ברמת המנות המיוחדות במסעדה".

ואכן, אלי מנחם הביא בשורה חדשה ל'רודריגז', ומציג מגוון חדש ועשיר של מנות הדגל היוצאות ממטבחו, ביניהם: פסטיה עוף – עלי סיגר במילוי עוף ופירות יבשים, מוגש עם אבקת סוכר, קינמון, שקדים ורוטב סילאן. סוגי דגים במגוון וריאציות ועם מתכונים חדשים שלא טעמתם.

בגזרת הבשרים קשה לבחור מתוך המבחר הרחב של המנות שהוא מגיש, בין השאר: אנטריקוט טרי משחיטה מקומית המיושן במקום, בטעם ובהגשה באיכות גבוהה שלא טעמתם. או 'פריימריב' – צלע 400 על עצם – מנה מיוחדת שזוכה לתשואות מדהימות.

בגזרת המנות האחרונות המושקעות ניתן למצוא מגוון של קינוחים מעניינים, חגיגה של טעמים ייחודיים כמו: 'מרק שלג בטעמים' – מרק אפרסקים, כדור פסיפלורה, קרם פירות אדומים וסיגר מרציפן- קינוחים שאין להם מתחרים.

מנחם מביא את סוד התיבלון הנכון, פרודוקטים טריים ואיכותיים ועבודת אומנות אמיתית של אוכל משובח ביותר. הוא מציג טעמים ייחודיים מעולים ברמת אסתטיקה מוקפדת ויוקרתית, בסטנדרטים גבוהים במיוחד.

ב'רודריגז' מזמינים את כולם ליהנות מחוויה כפולה – חוויית המקום והמסעדה וחוויית האוכל המשובח.

תגיעו. מחכים לכם.

צילום: יח"צ
צילום: יח"צ

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.