ריבת אפרסקים טעימה מאוד וקלה להכנה

מצרכים:

1 קילו אפרסקים בשלים
חצי קילו סוכר
מיץ מלימון אחד קטן
הוראות הכנה:

לשטוף היטב את האפרסקים לגלען ולחלק ל-4 או יותר
להכניס לסיר מתאים
לשפוך מעל את הסוכר, לכסות ולאחסן לילה במקרר
למחרת, לבשל על הגז עד שרותח
כשרותח, לערבב ולהנמיך את האש, להזהר שהריבה לא תגלוש
לבשל בערך שעה וחצי עד שהריבה הופכת להיות סמיכה
אם נוצר קצף להוציא אותו
לאחר שמוכן, לכבות את האש לקרר ולהעביר לצנצנות מתאימות.

באדיבות: 

הבלוג של בתיה דורון

 blog.tapuz.co.il/batyad

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.