רשת בתי הקפה ביגה מציעה: מתכון לפילה באס על מצע ירקות חורפיים

רשת בתי הקפה ביגה מציעה מתכון שיחמם לך את החורף… מנת פילה באס על מצע ירקות חורפיים.

מרכיבים

 

2 דלעת ערמונים

1 לפת

1 שורש פטרוזיליה

2 כרישה, ללא הירוק הכהה

1/2 ראש ברוקולי

2 גזר

שמן זית, מלח ופלפל שחור גרוס

2 כפיות טימין טרי קצוץ

2 כפיות פסטיס

 

3 כפות שמן זית

2 שיני שום

חופן פטרוזיליה

 

2 דגי באס, מפולטים (4 יח' פילה)

 

אופן הכנה:

 

  • יש לקלף את הירקות, לשטוף היטב ולחתוך לקוביות של כשני ס"מ. לתבל בשמן זית, מלח, פלפל שחור גרוס, טימין ו-2 כפיות פסטיס (ניתן להחליף עם פרנו או עראק).
  • להניח בתבנית עם כיסוי נייר אלומיניום ולאפות ב-180 מעלות, כ-30 דקות. להסיר את נייר האלומיניום ולאפות רבע שעה נוספת על 200 מעלות.

 

 

  • לטחון את, השום והפטרוזיליה עם השמן ולמרוח היטב על הפילה של הדג מכל הכיוונים.

 

  • להניח את הפילה המתובל של הדג על הירקות ולהכניס חזרה לתנור ל-10 דקות נוספות (ב-200 מעלות)

 

 

 

 

בתאבון.

 

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.