שילוב של סטייל, טעם ויוקרה: קשתית טלה על מצע ירקות

מתכון מיוחד וחגיגי, קל להכנה אבל מרשים וטעים מאוד…

לפעמים לא דרוש זמן רב להכנה של מנה חלומית וחגיגית. צריך רק בשר טוב ומתכון מעולה.

השף של מסעדת רודריגז הירושלמית אלי מנחם, מעניק לכם מתכון מיוחד, שיתאים לכל אירוע חגיגי או סתם כהפתעה טעימה ומענגת לארוחה משפחתית.

מתכון לקשתית טלה:

1 קשתית עם עצם שלם לבקש מהקצב .

מכינים מרינדה:

רוטב ברביקיו, שום קצוץ, צ'ילי גרוס ודבש. מורחים את קשתית הטלה במרינדה ואופים בתנור בתבנית סגורה למשך שעה וחצי על חום של 180 מעלות.

לאחר מכן פותחים את התבנית ומשאירים בתנור לעוד 15 דקות בתבנית פתוחה ופורסים מספר של 3 או 4 צלעות.

למצע השעועית:

מקפיצים במחבת שעועית ירוקה טרייה , במיה טרייה, שום, תרד טרי, שמן זית , ולימון טרי.

להגשה:

מניחים מהירקות המוקפצים בצלחת מעט עמוקה ומעל את נתח ספרייבס הטלה.

בתאבון.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.