משמרות כפולות של 24 שעות בעקבות המחסור והביקושים לחמץ

מפעל "מן" המייצר כבר 65 שנה וופלים ועוגיות נערך לקראת הטרפת הצפויה עם צאת החג:

מיד בצאת החג המפעל נפתח עוד באותו הלילה ומתחיל לעבוד במשך כמה ימים במשמרות כפולות

של 24 שעות מסביב לשעון בעקבות המחסור והביקושים בחנויות למוצרי הוופלים והעוגיות.

כל הסחורה, בלי יוצא מן הכלל, שמיוצרת מצאת החג מקבלת חותמת מיוחדת על האריזה "נאפה לאחר פסח 2019".

"יש טירוף של ממש, הרשתות משתגעות ושולחות משאיות שמחכות אצלנו מחוץ לשער של המפעל, כבר לפנות בוקר,

כדי לאסוף כל קרטון שאנחנו מייצרים. הסחורה מיד מחולקת ומסודרת על מדפי הרשתות על מנת שהציבור יגיע למחרת החג לקנות.

בטרפת הזו אנו עובדים מסביב לשעון סדר גודל של בין שבוע לשבועיים ברצף בעקבות המחסור בחג"

מסביר אבי פקר מנכ"ל מפעל הוופלים מן

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *