פריקה חגיגית באדיבות אסף גרניט // צילום: שירה רז
קבלו מתכון לפריקה חגיגית באדיבות השף אסף גרניט
מצרכים:
1 ק"ג פריקה
2 בצלים גדולים קצוצים
1 כרישה קצוץ
2 שיני שום קצוצות
50 גרם צימוקים שחורים
50 גרם צימוקים לבנים
1.5 ליטר ציר ירקות
60 גרם סילאן
מלח/פלפל
חאווג'
אופן הכנה:
מטגנים בסיר את הבצל, כרישה והשום עד להזהבה.
מוסיפים את הפריקה, חופן של מלח וחאווג' ומכסים בציר ירקות.
מבשלים במשך חצי שעה על אש נמוכה עד לריכוך.
מוסיפים את הצימוקים והסילאן ומערבבים.
הסיר באדיבות חברת נעמן
תגובות