עריכת שולחן לסעודת פורים – עוגת פרחים

עוגת פרחים – כולם אוהבים פרחים ולכולם מגיע ליהנות מהם. ובדיוק לשם כך קבלו מתכון לעוגה מנצחת, אשר תרשים בנוכחותה לאורך כל האירוח – בלי נקיפות מצפון של קלוריות… // מאת: אלישבע גליקסברג

סעודת פורים ומתן משלוח מנות הינם חלק ממצוות ומנהגי החג ולכן חובה היא, להפוך גם את המנהגים כחלק מהשמחה, הצבעוניות ורוח השמחה. את שולחן החג נערוך בפאר, ביקשנו מהמעצבת אלישבע גליקסברג לתת לנו רעיון לשולחן חג – קבלו מתכון לעוגת פרחים // קל להכנה

מהמשתלה:

חבילת קיטומי ליזיאנטוס

חבילת פרחי כורכומה

ארגז כלים:

קאטר

מספריים

10 חוטי ברזל

דבק דו צדדי

אנקורטייפ

ספוג לפרחים חיים

מהבית:

מעמד לעוגה

תהליך ההכנה:

  1. למלא דלי מים, להניח את הספוג עד שיגיע לקרקעית, להוציא ולנער את המים
  2. לחתוך את הספוג בהתאמה לקוטר הכלי והצמידו באמצעות אנקור טייפ
  3. להפריד את פרחי הכורכומה מהעלים. לנעוץ את הפרחים במרכז הספוג
  4. למלא את כל הספוג בשכבות שלקיטומי הליזיאנטוס
  5. להדביק חוטי ברזל על העלים וליצור מהם צורות מעגליות
  6. לעטר את קדמת השזירה בעלים המעוצבים
  7. להניח במקום המיועד וליהנות

פורים שמח ומעוצב!

עוגת פרחים, תהליך ההכנה 1 // צילום: דניאל לילה
עוגת פרחים / הכנה 2 // צילום: דניאל לילה
עוגת פרחים – ההכנה 3 // צילום: דניאל לילה

מאת: אלישבע גליקסברג, מנכ"ל יופי של אירוע STYLE ACADEMY.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *