פילה דניס בעשבי תיבול על מצע חציל קלוי

פילה דניס בעשבי תיבול על מצע חציל קלוי

מאת: השף אלדד דהן למתחם 'רויאל גרדן'

מתכון ל 6 סועדים

חומרים

פילה מדג דניס טרי ללא עצמות

10 שיני שום

1 לימון

1 פלפל חריף

2 גמבה אדומה

2 צרורות כוסברה

1 צרור פטרוזיליה

2 כפות מלח גס

1 כף פלפל שחור גרוס

חצי כפית גרגרי כוסברה

חצילים בינונים

אופן ההכנה:

יש לקצוץ את שיני השום עם הפלפלים החריפי, הגמבות, עשבי התיבול והלימון

לתבל עם המלח והפלפל ולהוסיף שמן זית בהדרגה.

יש למרוח היטב את הדג ולאפות רבע שעה בחום של 180 מעלות.

להכנת החציל:

יש לקלות 3 חצילים בינוניים, לקלף ולטחון.

את החציל מתבלים במעט אריסה ולימון כבוש, שום וכוסברה.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.