כל התוכן המעניין לאישה החרדית
יום שישי
|
י״א בניסן ה׳תשפ״ד
|
19/04/2024

יפית שנבי מגישה : סושי, לא רק למבינות…

בתשעת הימים שבהם לא אוכלים בשר.

וגם אין כח לאוכל חם …

אין יותר מתאים מסושי…

הנה מתכון קלאסי.

כדי ליצור את ה-"INSIDE OU" יש לעשות את אותה הפעולה רק שהאורז כלפי המחצלת…

   סושי:

אורז לסושי:

  •  2 כוסות אורז לסושי
  • 2 כוסות מים קרים
  •  3/4כוס חומץ אורז
  • 4 וחצי כפות סוכר
  •  1/2 כף מלח

*חבילת אצות נורי.

ירקות לבחירה:

גזר, מלפפון, גמבה, אבוקדו, תירס גמדי, פטריות, ג'ינג'ר, בצל ירוק וכו'.

אופן ההכנה:

שוטפים את האורז לאחר הברירה 3 פעמים מתחת לזרם מים קרים.

מבשלים את האורז עם החומץ, סוכר והמלח.

לאחר שהאורז מוכן מוציאים אותו לתבנית ומקררים מעט.

לוקחים מחצלת סושי ומניחים עליה אצה כשהצד המבריק כלפי מעלה.

לוקחים מהאורז ומרפדים 2/3 מהאצה בצפיפות.

במרכז (לרוחב) האורז שמים איזה תוספות שמעוניינים

ומגלגלים בעזרת המחצלת חצי גילגול שמכסה את הירקות ומהדקים בעזרת המחצלת ואז מגלגלים עד סוף האצה ל"רול" אחיד.

 

 

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

4 תגובות

    1. יפית שנבי עונה:
      לפי ידיעתי אורז ואצות בהכשר הכי טוב זה kf לונדון.
      ניתן להשיג ברשתות המזון הגדולות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים

מיוחד לחג הפסח: קציצות הודו ברוטב פיקנטי עם זיתים ופיטריות

לפני יום 1

|

0

ארוחת צהריים חלבית לכל העמלים: טורטי פיצה בציפוי קריספי | מירב מלכה

לפני יום 1

|

0

להקשיב ולנקות: איך סידור הבית הופך לטיפול רגשי? | אפרת ברזל בתכנית 'פתוח' מבית הידברות, עם שירלי אבנון קרייזלר

לפני יום 1

|

1

שלא יגנבו לנו את פסח! | סיון רהב מאיר

לפני 2 ימים

|

0

לחמניות בשר מפנקות | מירב מלכה

לפני 2 ימים

|

0

מחפשת תעסוקה לילדים? קחי כמה הפעלות שיעזרו לך לפסח

לפני 2 ימים

|

0

אתם בטוחים שדיברתם באמת בפגישות? | פנינה פרייליך

לפני 2 ימים

|

0

מהמטבח של ראשל סקול: עוגיות שקדים קלאסיות ומפנקות לפסח

לפני 2 ימים

|

0

אפרת ברזל ורחל קארו מציגות: כך אנו יוצרות את 'סבא שלי עושה חדשות' | והפעם - מהו יומן יצירה ולמה כדאי לכן לעקוב אחריו?

לפני 2 ימים

|

0

בעד ונגד: מצעד יופי משפחתי בסטים ובלבוש מפואר במיוחד לחג

לפני 3 ימים

|

1

לאפות כשרות לפסח

לפני 3 ימים

|

0

מתכון שיחסל לך את המקרר לקראת פסח: מרק קטניות עשיר

לפני 3 ימים

|

0

אושיות בלי קושיות | פייגי גלנט

לפני 3 ימים

|

0

קצת מתחת לקו | פרק 4

לפני 4 ימים

|

0

בדידות? לדבר על זה כבר מרגיש פחות בודד | ברכי שגב

לפני 4 ימים

|

0

אתי וועג מגישה: נימוח טעים ועסיסי - פאדג’ שוקולד כשר לפסח!

לפני 4 ימים

|

0

מהמטבח של ראשל סקול: נשיקות מרנג | מתכון כשר לפסח

לפני 4 ימים

|

0

מרהיב בבית: בואי ללמוד כיצד לעצב שולחנות אלגנטיים לפסח

לפני 4 ימים

|

0

ספוקן וורד 'עושות כלים' עם עידית ליכטנפלד | הפעם: חדווי נווה בספוקן מחונך

לפני 4 ימים

|

0

עכשיו כשקצת פחות חם | צילום והגיגים: דפנה שן

לפני 4 ימים

|

0