
המבורגר עסיסי (צילום: יח"צ)
המצרכים (ל-6 מנות):
- 650 גר' צוואר טרי טחון גס
- 350 גר' שפונדרה טרי טחון גס
- 1 כף מלח דק
- 1/2 כפית פלפל שחור דק
אופן ההכנה:
- מערבבים את הבשר עם התבלינים, ולשים היטב במשך, לפחות 5 דקות.
- יוצרים מכל הכמות 6-8 כדורים, ומעצבים אותם לקציצה אחידה בעובי של כ-1 ס"מ.
- נותנים לקציצות "לנוח" במקרר לפחות שעתיים.
- מכינים על מחבת חמה מאד, או על המנגל.
מומלץ להגיש עם תוספות לפי הטעם, כגון: מלפפון חמוץ, ספייסי מיונז, קטשופ, חרדל, וירקות טריים.
תגובות