סלט אבוקדו אננס ומלפפונים (צילום: הדס ניצן)
בימים של צורך באוכל קל לעיכול, שיהיה גם מזין ומרענן, מגישה "חקלאי גרנות" – חברת השיווק, מכירה והפצה של אבוקדו, פירות וירקות לרשתות המזון – מתכון לסלט צבעוני, עשיר בטעמים ובשילוב נהדר של פירות וירקות: סלט אננס, אבוקדו ומלפפונים.
הסלט מזין וטעים, קל להכנה, מורכב מפירות העונה כמו אננס ואבוקדו ומתאים לארוחת ביניים, בוקר או ערב, לזוג או למשפחה.
בתיאבון!
המצרכים (לכ-2 מנות):
- 1 אבוקדו קלוף וחתוך לקוביות
- 1/4 אננס קלוף וחתוך לקוביות
- 2 מלפפונים
- 1 פלפל אדום חריף קצוץ ללא הגרעינים
- חופן עלי נענע או כוסברה קרועים גס
- 1/2 לימון
- 2 כפות שמן זית
- קורט מלח ופלפל
אופן ההכנה:
- חוצים את המלפפונים ובעזרת כפית מורידים את הגרעינים. חותכים את המלפפונים לקוביות ומניחים בקערה.
- מוסיפים את קוביות האבוקדו, אננס, פלפל חריף ועשבי התיבול. מזליפים מיץ לימון ומערבבים.
- מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים שמן זית ומערבבים.
תגובות