סלט מנגו קייצי צבעוני ומשגע

"חקלאי גרנות" מגישה לרגל פתיחת עונת המנגו בישראל מתכון לסלט קייצי, צבעוני וטעים של מנגו עם עגבניות שרי ומוצרלה • המתכון קל להכנה ומתאים לימי הקיץ החמים, לבילוי ולאירוח

המצרכים (לכ-2 מנות)

  • 1 מנגו
  • 6-8 עגבניות שרי
  • 1/2 שקית עלי רוקט (75 גרם)
  • 12 כדורי בייבי מוצרלה
  • 2-3 שמן זית איכותי
  • 1 כף חומץ בלסמי מצומצם
  • קורט מלח לבן או שחור

אופן ההכנה

  1. חותכים את המנגו לפרוסות ואת עגבניות השרי לרבעים.
  2. בקערת הגשה מניחים עלי רוקט, עליהם מסדרים את פרוסות המנגו, כדורי המוצרלה ורבעי עגבניות השרי.
  3. מתבלים בשמן זית, מלח וחומץ בלסמי מצומצם. לתוספת חריפות, ניתן להוסיף מעט בצל סגול ו /או פלפל צ׳ילי.
  4. מערבבים ומגישים מיד.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *