סלט מנגו עם עגבניות שרי ומוצרלה (צילום: הדס ניצן)
המצרכים (לכ-2 מנות)
- 1 מנגו
- 6-8 עגבניות שרי
- 1/2 שקית עלי רוקט (75 גרם)
- 12 כדורי בייבי מוצרלה
- 2-3 שמן זית איכותי
- 1 כף חומץ בלסמי מצומצם
- קורט מלח לבן או שחור
אופן ההכנה
- חותכים את המנגו לפרוסות ואת עגבניות השרי לרבעים.
- בקערת הגשה מניחים עלי רוקט, עליהם מסדרים את פרוסות המנגו, כדורי המוצרלה ורבעי עגבניות השרי.
- מתבלים בשמן זית, מלח וחומץ בלסמי מצומצם. לתוספת חריפות, ניתן להוסיף מעט בצל סגול ו /או פלפל צ׳ילי.
- מערבבים ומגישים מיד.
תגובות