קינוח בראוניז // צילום: שטרסטוק
מצרכים:
200 גר' שוקולד מריר
200 גר' מחמאה
200 גר' אבקת סוכר
150 גר' שקדים
4 ביצים
3 כפות קורנפלור
50 גרם פקאן סיני
100 גרם אבקת קקאו
אופן הכנה:
ממיסים בבן מארי (קערת אלומיניום מעל סיר מים חמים) את המחמאה והשוקולד עד לקבלה של מרקם אחיד, מערבבים את כל המרכיבים לתוך השוקולד (חוץ מהשקדים והפקאן) יוצקים לתבנית ומפזרים מעל את הפיצוחים, מחממים תנור ל 170 מעלות ואופים כ 30 דקות, לאחר קירור ניתן לחתוך.
תגובות