הרשת סוערת על טעם הלוואי של הקרמבו

בקבוצת "אמהות מבשלות ביחד" בפייסבוק התלוננו מספר נשים על טעם לוואי של השוקולד שעוטף את הקרמבו. הפוסט הפך לויראלי ובשטראוס הוציאו הבהרה

בקבוצת "אמהות מבשלות ביחד" בפייסבוק התלוננו מספר נשים על טעם לוואי של השוקולד שעוטף את הקרמבו.

המחאה התפתחה וגולשת בשם ענבר אוחנה פרסמה פוסט בו סיפרה "קניתי חבילת קרמבו וניל ולשוקולד שעוטף אותו היה טעם לוואי אז הוא נזרק. אתמול קניתי שוב ממקום אחר – עדיין יש טעם מוזר לשוקולד שמסביב".

גולשים רבים סיפרו שהבחינו בשינוי בטעם השוקולד, וחלק הוסיפו שגם טעם הקציפה השתנה.

בשיחה שערכו בחדשות 12 עם נציגי יוניליוור נמסר להם כי "אל מוקד שירות הצרכנים שלנו הגיעו מספר פניות בנושא טעם הקרמבו ואנו מודעים לשיח ברשתות החברתיות".

עוד נכתב בתגובה: "מבדיקה מעמיקה של כלל תהליכי הייצור במפעל אין שינוי בתהליך ייצור הקרמבו או במתכון האהוב והמוכר. מסקירת הבדיקות הרבות שבוצעו, מדובר בכמות קטנה של צימקאו (הציפוי של הקרמבו), שנחשפה לטמפרטורה גבוהה שיצרה מרירות קלה בחלק קטן מהמוצרים. הקרמבו בטוח לחלוטין למאכל".

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *