קממבר צלוי של חוות דרך התבלינים. צילום הדס ניצן
מצרכים:
גבינת קממבר שלמה
3 כפות שמן זית
2 כפות דבש
3 ענפי טימין
1 כפית פלפל ורוד
2 כפות אגוזי מלך גרוסים
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מניחים את הקממבר על נייר אפייה.
- חותכים חריצים קטנים בגבינה.
- יוצקים שמן זית ומפזרים את הטימין והפלפל הורוד.
- עוטפים את הקממבר בנייר האפייה מכל צדדיו ומכניסים לתנור למשך 5-8 דקות.
- מוציאים מהתנור, פותחים את נייר האפייה ויוצקים מעל את הדבש והאגוזים.
בתאבון!
תגובות