עוגיות ביסקוטי לט"ו בשבט (צילום: שני קלבו)
המתכון של רשת ביגה – קל להכנה, מרשים, טעים ומתאים לחגיגות טו בשבט ובכלל, לכל אירוח.
מצרכים:
- כוס סוכר
- 2 כוסות קמח
- חצי כפית אבקת אפיה
- קורט מלח
- גרירת תפוז ולימון
- 2 ביצים גדולות
- 100 חמאה
- חצי כפית מחית וניל
- 50 גר' חמוציות
- 50 גר' משמשים
- 50 גר' שקדים שלמים
- 50 גר' אגוזי מלך
- 50 גר' פפאיה
אופן הכנה:
- מערבבים את כל החומרים היבשים ומוסיפים אליהם את החומרים הרטובים ובסוף אגוזים.
- מגלגלים לגליל את התערובת ומכניסים לקירור של חצי שעה, לאחר מכן מוציאים ופורסים לעיגולים על תבנית עם נייר אפייה.
- מכניסים לתנור ל-170 מעלות עד הזהבה.
בתאבון!
תגובות