מתכון בריאות: שייק דלעת וניל מועשר בחלבון

לקראת יום המילקשייק וניל הבינלאומי (20.6) מתכון בריאות מיוחד: שייק דלעת וניל מועשר בחלבון

לרגל יום המילקשייק וניל הבינלאומי שחל ב 20.6, מתכון בריאות מיוחד: שייק דלעת וניל מועשר בחלבון, מתוך הספר: "מבשלים דרך חיים", ספר מתכוני בריאות של חברת הרבלייף הכולל כ-80 מתכונים מגוונים על טהרת הבריאות הכוללים ערכים תזונתיים.

שייק דלעת וניל (מנה 1):

הרכיבים:

  • 3 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם וניל
  • 1 כף מדידה אבקת חלבון
  • 40 גרם דלעת, מקולפת וחתוכה לקוביות
  • 50 גרם אגס, ללא הליבה, חתוך לקוביות
  • 100 מ"ל מים
  • 100 מ"ל חלב דל שומן/ משקה שיבולת שועל/שקדים/ סויה

להגשה:

  • 1 כף אגוזי מלך או פקאן, קלויים וקצוצים גס.

אופן ההכנה:

  1. מניחים את כל הרכיבים בבלנדר ומערבלים לשייק חלק.
  2. מפזרים מעל את האגוזים הקצוצים.

ערכים תזונתיים למנה אחת:

קק"ל: 249

חלבון (גרם): 22.1

פחמימה (גרם): 29.5

שומן (גרם): 4.5

*ללא תוספת הגשה

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *