שייק דלעת וניל (צילום: דן פרץ)
לרגל יום המילקשייק וניל הבינלאומי שחל ב 20.6, מתכון בריאות מיוחד: שייק דלעת וניל מועשר בחלבון, מתוך הספר: "מבשלים דרך חיים", ספר מתכוני בריאות של חברת הרבלייף הכולל כ-80 מתכונים מגוונים על טהרת הבריאות הכוללים ערכים תזונתיים.
שייק דלעת וניל (מנה 1):
הרכיבים:
- 3 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם וניל
- 1 כף מדידה אבקת חלבון
- 40 גרם דלעת, מקולפת וחתוכה לקוביות
- 50 גרם אגס, ללא הליבה, חתוך לקוביות
- 100 מ"ל מים
- 100 מ"ל חלב דל שומן/ משקה שיבולת שועל/שקדים/ סויה
להגשה:
- 1 כף אגוזי מלך או פקאן, קלויים וקצוצים גס.
אופן ההכנה:
- מניחים את כל הרכיבים בבלנדר ומערבלים לשייק חלק.
- מפזרים מעל את האגוזים הקצוצים.
ערכים תזונתיים למנה אחת:
קק"ל: 249
חלבון (גרם): 22.1
פחמימה (גרם): 29.5
שומן (גרם): 4.5
*ללא תוספת הגשה
תגובות