המתכון הלוהט של סודרי: מרק בטטה קסביה

איציק סודרי עם מתכון יומי שירגיע אתכם ויפנק בארוחה חמה וטעימה • והיום מרק בטטה קסביה – ארטישוק ירושלמי

מרק בטטה קסביה (ארטישוק ירושלמי) 

מאת: איציק סודרי

פרווה | זמן הכנה: שעה וחצי | דרגת קושי בסולם איציק: 4

מרכיבים –

• 2 קילו בטטה קסביה

• 2 תפו”א

• צרור כוסברה

• ראש סלרי

• זרעי כוסברה

• כוס מיץ לימון סחוט טרי

• קצת שמן (אצלי הכל לפי העין)

• פלפל שחור גרוס

• צ’ילי גרוס חריף

• מלח גס

הכנה – 

לחתוך לקוביות את הבטטה קסביה, התפו”א, והראש סלרי. שמן מלח ופלפל. להכניס לסיר ולכסות במים ולהביא לרתיחה. להנמיך את האש לפחות ל-45 דקות.

להוסיף את הכוסברה הקצוצה, זרעי כוסברה והצ’ילי החריף. לטחון ולהוסיף נוזלים לפי הצורך. להביא לרתיחה שוב ולהוריד לאש נמוכה לעוד חצי שעה. בתיאבון

מרק בטטה קסביה. הצעת הגשה
בארץ

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.