לרגל יום עוגת השוקולד: מתכון בראוניז שוקולד וטחינה

כן, יש יום כזה. יום עוגת השוקולד הבינלאומי. ולכבוד היום הזה מגישה יצרנית הטחינה "טורקיז" מתכון של השפית ללי האס לחגיגה מתוקה במיוחד

זהו הזמן לחגיגה מתוקה. יצרנית הטחינה "טורקיז" מגישה לרגל יום עוגת השוקולד הבינלאומי, יחד עם השפית ללי האס, מתכון לבראוניז שוקולד משגעים, נימוחים ומתוקים, בטעם עשיר של שוקולד עם טחינה גולמית משובחת, המעניקים לבראוניז רכות וטעם נהדרים. להגיש לצד שתייה חמה או קרה וליהנות.

מצרכים (לכ-12 יחידות):

1 כוס טחינה גולמית "טורקיז"
1/2 כוס סוכר חום
1/4 כוס מייפל
1 כפית תמצית וניל
2 ביצים
1/3 כוס קקאו
1 כף קמח
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
1/4 כפית מלח
1/3 כוס שוקו צ'יפס

אופן ההכנה:

  1. בקערת מעבד מזון שמים טחינה, סוכר, מייפל, תמצית וניל וביצים וטוחנים בפולסים עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
  2. מעבירים לקערה ומוסיפים קקאו, קמח, מלח וסודה לשתייה ומערבבים בעדינות בתנועות קיפול.
  3. מוסיפים את השוקו צ'יפס ומערבבים בעדינות.
  4. מעבירים לתבנית מרובעת ומשומנת היטב (התערובת צריכה להיות סמיכה מאוד).
  5. מכניסים לתנור לחום של 180 מעלות למשך כ- 20-30 דקות עד שהעוגה עולה מעט במרכזה ונשברת.
  6. מוציאים לצינון מלא וחותכים לקוביות קטנות.

הטחינה של טורקיז אגב, נהנית מכשרות מהדרין של בד"ץ העדה החרדית.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *