מי צריך פירות יבשים כשאפשר להכין סלט הדרים, סלק ואבוקדו מפירות טריים

חקלאי גרנות מגישים מתכון חגיגי עם מיטב פירות ארצנו. סלט עשיר, טעים וצבעוני שמתאים לט"ו בשבט ולכל יום בשנה

ט"ו בשבט הגיע וזה זמן פריחת האילנות ושיאה של עונת ההדרים והאבוקדו. לרגל החג מגישה חברת 'חקלאי גרנות' אותה תוכלו לפגוש על מדפי הפירות ברשתות השיווק, מתכון לסלט מזין וטעים עם מיטב פירות ארצנו: סלט הדרים, סלק ואבוקדו. הסלט עשיר בטעמים, קל להכנה ומתאים להגשה בארוחת החג להנאת כל המשפחה. למוצרי חקלאי גרנות כשרות של הרב אפרתי ושל בד"ץ העדה החרדית ירושלים.

מצרכים (לכ-3 מנות):

2 אבוקדו האס

2 סלק

1 תפוז

1 קלמנטינה

1/3 פומלית

חופן פקאן סיני

1/2 בצל קטן פרוס דק

מיץ מחצי תפוז

3 כפות שמן זית

קורט מלח ופלפל

אופן ההכנה:

קולפים את האבוקדו, חותכים לקוביות ושמים בקערה. מתבלים את האבוקדו בחצי ממיץ התפוזים, מעט מלח, פלפל וכף שמן זית.

חותכים את פירות ההדר – התפוז, הקלמנטינה והפומלית – לקוביות ללא גרעינים ושמים בקערה נפרדת. מתבלים את פירות ההדר במעט מלח, פלפל וכף שמן זית.

מבשלים את הסלק ומסירים את הקליפה. בקערה שלישית מתבלים את הסלק יחד עם הפקאן הסיני במיץ התפוזים הנותר, מעט מלח, פלפל ושמן זית.

מניחים בקערת הגשה שכבות של הדרים, אבוקדו וסלק ומפזרים טבעות בצל מעל.

לבריאות!

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *