עוגיות ביסקוטי כמו בבייקרי

לרגל טו בשבט, ראש השנה לאילנות, מגיש רן בן דוד – הקונדיטור הראשי של רשת בתי הקפה ביגה – מתכון טעים במיוחד של עוגיות ביסקוטי, כמו בבייקרי, המשלבות פירות יבשים ואגוזים

המתכון של רשת ביגה – קל להכנה, מרשים, טעים ומתאים לחגיגות טו בשבט ובכלל, לכל אירוח.

מצרכים:

  • כוס סוכר
  • 2 כוסות קמח
  • חצי כפית אבקת אפיה
  • קורט מלח
  • גרירת תפוז ולימון
  • 2 ביצים גדולות
  • 100 חמאה
  • חצי כפית מחית וניל
  • 50 גר' חמוציות
  • 50 גר' משמשים
  • 50 גר' שקדים שלמים
  • 50 גר' אגוזי מלך
  • 50 גר' פפאיה

אופן הכנה:

  1. מערבבים את כל החומרים היבשים ומוסיפים אליהם את החומרים הרטובים ובסוף אגוזים.
  2. מגלגלים לגליל את התערובת ומכניסים לקירור של חצי שעה, לאחר מכן מוציאים ופורסים לעיגולים על תבנית עם נייר אפייה.
  3. מכניסים לתנור ל-170 מעלות עד הזהבה.

בתאבון!

עוגיות ביסקוטי לט"ו בשבט (צילום: שני כהן)

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *