פיצוח משכר: קוקטייל מפצח האגוזים

הסקוטית מבית ישרקו המייבאת ומשווקת יינות ואלכוהול, מהמובילים בעולם, משתפת מתכוני קוקטיילים להכנה קלה בבית, והפעם: קוקטייל מפצח האגוזים

הרכיבים:

  • כוס – קופ
  • 20 מ"ל ג'ין ברוקר'ס
  • 60 מ"ל ליקר בוטגה פיסטוק
  • 30 מ"ל מיץ ליים
  • 30 מ"ל סודה לפתיחה
  • גארניש – פיסטוק שבור/טחון

אופן ההכנה:

  1. למזוג את כל הרכיבים (בלי הסודה) לשייקר להוסיף קרח ולנער במשך כ-30 שניות.
  2. למזוג בכוס מקוררת מראש את הסודה ואז למזוג את הקוקטייל בסינון כפול.
  3. לקשט ולהגיש.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *