מרק ערמונים קטיפתי

המגזין הקולינרי הנפוץ ביותר במגזר החרדי ‘טועמיה’ מגיש את המתכון המפנק של שף שמריהו בלוי למרק ערמונים קטיפתי ונוצץ במיוחד

המתכון של שף שמריהו בלוי יניב לכם 6 מנות גדושות. תוכלו להכפיל את הכמויות בהתאם לצורך. הכנת מרק ערמונים קטיפתי תארך לכם מעט יותר משעה, ומדובר כמובן במנת פרווה שיכולה לשמש כמנת פתיחה מעולה גם לארוחות חלביות וגם לארוחות בשריות.

המצרכים:

  • 200 גרם ערמונים קלופים קלויים
  • 3 שיני שום
  • 1 תפו"א
  • 1 בצל
  • חצי כוס סלרי קצוץ
  • 1 כרישה רק החלק הלבן
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

  1. מטגנים את השום והבצל יחד עם הכרישה עד להזהבה קלה.
  2. מוסיפים את הסלרי והתפו"א ומטגנים עוד 3 דקות.
  3. מוסיפים את הערמונים ומערבבים.
  4. מפזרים מלח ופלפל שחור, נערבב מעט ונבשל יחד כשעה על אש בינונית.
  5. טוחנים את המרק עד למרקם אחיד. טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם.
  6. מגישים את המרק חם עם שברי ערמונים.

בתאבון!

לקבלת מנוי חינם למגזין האוכל טועמיה הירשמו בקישור www.toamea.co.il

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *