פסטה קראנצ'ית עם טונה וזיתים (צילום: ריו מרה)
לקראת חג הקציר מותג הטונה המוביל ריו מרה מציע מתכון לשבועות שהוא חגיגה של טעמים: פשטידת פסטה קראנצ'ית עם טונה וזיתים.
מוצרי ריו מרה כשרים למהדרין באישור הרבנות הראשית לישראל
הרכיבים:
- קופסת טונה ריו מרה בשמן זית 160 גרם
- 400 גרם ספגטי מבושל ברוטב עגבניות
- 2 ביצים
- 20 גרם זיתים מגולענים
- צרור פטרוזיליה קצוץ
- 40 גרם שמן זית כתית מעולה
אופן ההכנה:
- מסננים את הטונה, שמים בקערה ומועכים בעזרת מזלג.
- מוסיפים את הזיתים הקצוצים גס ואת הפטרוזיליה הקצוצה.
- מוסיפים את הביצים לקערה ומערבבים הכל היטב, כך שהמרכיבים יתאחדו.
- מחממים מחבת טפלון בקוטר 26 ס"מ עם מעט שמן זית, מניחים בשכבה ראשונה את הספגטי המוכן ומעליו את שופכים בשכבה דקה את תערובת הטונה.
- מבשלים על חום נמוך את הפשטידה משני הצדדים, הופכים עד שיתקבל צבע זהוב והפשטידה תהפוך לפריכה מאוד.
בתיאבון!
תגובות