פשטידת פסטה קראנצ'ית עם טונה וזיתים

מתכון עם חגיגה של טעמים לרגל חג הקציר: פשטידת פסטה קראנצ'ית עם טונה וזיתים

לקראת חג הקציר מותג הטונה המוביל ריו מרה מציע מתכון לשבועות שהוא חגיגה של טעמים: פשטידת פסטה קראנצ'ית עם טונה וזיתים.

מוצרי ריו מרה כשרים למהדרין באישור הרבנות הראשית לישראל

הרכיבים:

  • קופסת טונה ריו מרה בשמן זית 160 גרם
  • 400 גרם ספגטי מבושל ברוטב עגבניות
  • 2 ביצים
  • 20 גרם זיתים מגולענים
  • צרור פטרוזיליה קצוץ
  • 40 גרם שמן זית כתית מעולה

אופן ההכנה:

  1. מסננים את הטונה, שמים בקערה ומועכים בעזרת מזלג.
  2. מוסיפים את הזיתים הקצוצים גס ואת הפטרוזיליה הקצוצה.
  3. מוסיפים את הביצים לקערה ומערבבים הכל היטב, כך שהמרכיבים יתאחדו.
  4. מחממים מחבת טפלון בקוטר 26 ס"מ עם מעט שמן זית, מניחים בשכבה ראשונה את הספגטי המוכן ומעליו את שופכים בשכבה דקה את תערובת הטונה.
  5. מבשלים על חום נמוך את הפשטידה משני הצדדים, הופכים עד שיתקבל צבע זהוב והפשטידה תהפוך לפריכה מאוד.

בתיאבון!

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *