ספרינג רול של טונה וברוקולי. מתכון יוקרתי של RIO MARE (צילום: יח"צ)
מותג הטונה המוביל באיטליה ריו מרה מציע מתכון של מנה מזינה, מלאת חלבון, קלה ומהירה להכנת ספרינג רול של טונה וברוקולי, בדיוק כמו במסעדות היוקרה.
המצרכים:
- 2 דפים של טורטיה
- 2 קופסאות טונה "ריו מרה" בשמן זית 160 גרם
- 200 גרם עלי ברוקולי
- 1 לימון
- 1 שן שום
- 2 פרוסות גבינה צהובה
- מעט מלח
- מעט שמן זית
- עלי חסה – לקישוט ולהגשה בצד
אופן ההכנה:
- חולטים את עלי הברוקולי במים רותחים עם מלח ומסננים.
- חותכים את העלים לרצועות דקות ומעבירים לקערה.
- מוסיפים מעט שמן זית, שום כתושה ואת הלימון ומערבבים.
- פורסים את דפי הטורטייה ומברישים מעט עם שמן זית מעל.
- חותכים את הגבינה הצהובה לריבועים קטנים ומסדרים על גבי הטורטיות, מעל מפזרים את תערובת הברוקולי ואת נתחי הטונה.
- מגלגלים את הטורטייה לצורת גליל ארוך, עוטפים בניילון נצמד ומניחים את הגלילים על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
- מברישים את הגלילים בשמן זית וחותכים לטבעות בעובי 4 ס"מ כל אחת.
- אופים בחום של 180 מעלות בתנור שחומם מראש עד להזהבה.
בתאבון!
תגובות