חטיף שוקולד וקוקוס – גם מתכון מנצח וגם תעסוקה משפחתית

מתכון לחובבי הקוקוס: להכנת חטיף שוקולד וקוקוס וגם תעסוקה טעימה לילדים בחופש הגדול • ממתק קוקוס מצופה שוקולד שמתאים גם לטבעונים

למי שאוהב קינוחים מיוחדים ויפים מראה: חטיף קוקוס מצופה בשוקולד, גם טעים וגם טבעוני – זה מתכון מושלם! ואפשר גם להכין אותו בבית.

המותג הקולינרי מאסטר שף מציע מתכון מהיר וקליל להכנת ממתק קוקוס מצופה שוקולד וניתן להכין אותו יחד עם הילדים, תעסוקה טעימה לחופש הגדול.

המצרכים:

  • 3.5 כוסות שבבי קוקוס
  • 200 גרם קרם קוקוס מאסטר שף
  • 3 כפות שומן קוקוס
  • כוס סירופ מייפל

לציפוי:

  • 200 גרם שוקולד מריר קצוץ
  • 2 כפות שמן

אופן ההכנה:

  1. במעבד מזון או בקערה מערבבים היטב את שבבי הקוקוס, קרם קוקוס מאסטר שף שמן קוקוס וסירופ מייפל עד לקבלת עיסה אחידה ולחה.
  2. מרפדים תבנית בנייר אפיה ומשטחים בה את התערובת לגובה של כ-2-3 ס"מ.
  3. מהדקים, מכסים בניילון נצמד ומקפיאים למשך שעתיים וחצי.
  4. כמה דקות לפני סוף ההקפאה מכינים ציפוי:
    1. בקערה קטנה ממיסים שוקולד קצוץ במיקרוגל או על באן מארי (סיר אידוי כפול) עד לקבלת מרקם חלק.
    2. מוסיפים 2 כפות שמן ומערבבים לקבלת ציפוי מבריק.
  5. מוציאים מהקפאה את התבנית וחותכים למלבנים קטנים.
  6. בעזרת מזלגות טובלים כל מלבן בשוקולד המומס לציפוי אחיד.
  7. מניחים על נייר אפיה ושמים במקרר למשך 20 דקות.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *