מתכון טבעוני: קרם קוקוס עם סילאן וחלבה

המותג הקולינרי מאסטר שף מציע מתכון לקינוח קרם קוקוס עם סילאן וחלבה –טבעוני!

ערב חג השבועות כבר ממש מעבר לפינה, וכולנו שוברים את הראש איזה קינוח יפה, טעים ומיוחד להגיש בארוחת החג.

המותג הקולינרי מאסטר שף מציע מתכון לקינוח קרם קוקוס עם סילאן וחלבה –טבעוני! קרם הקוקוס בבלילה הוא הסוד להכנת קינוח טבעוני, פרווה אשר יכול להתאים גם לרגישים ללקטוז!

הקרם קוקוס מתאים לכל ארוחה חגיגית או שמגיעים אורחים ורוצים להרשים אותם!

קרם קוקוס מאסטר שף בעל כשרות למהדרין/ פרווה – בהשגחת הבד"צ של אגודת ישראל.

המרכיבים (ל 4-5 קינוחים אישיים):

  • 1 פחית (400 מ"ל) קרם קוקוס מאסטר שף
  • 2 חבילות (160 גרם) אינסטנט פודינג וניל
  • 35 גרם (1/4 כוס) אבקת סוכר

להגשה:

  • סילאן / דבש
  • שערות חלבה

אופן ההכנה:

  1. שמים את קרם הקוקוס, הפודינג ואבקת הסוכר בקערת מיקסר עם וו בלון
  2. מקציפים עד שמתקבל קרם סמיך.
  3. מרכיבים את הקינוח: שמים בתחתית כלי הגשה 2 כפות סילאן, יוצקים מעל את הקרם עד גובה 3/4 כוס, מוסיפים מעל את שערות החלבה ומגישים.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *