מאפינס תפוזים עם חמוציות ושוקולד לבן

מותג המיצים הסחוטים "פרימור" מגיש לרגל יום העצמאות מתכון חגיגי בצבעי כחול ולבן: מאפינס תפוזים עם חמוציות ושוקולד לבן

חברת "פרימור", יצרנית המיצים הסחוטים הטבעיים המובילה בישראל, מגישה לרגל יום העצמאות, יחד עם הבלוגרית אולגה טוכשר ("המרכיב הסודי"), מתכון למאפינס תפוזים משגעים, עם חמוציות ושוקולד לבן. את המאפינס ניתן להכין בשלל תחתיות צבעוניות בצבעי כחול לבן, לחגיגת עצמאות משמחת לכל המשפחה.

המצרכים (לכ-12 יחידות):

  • 2 כוסות קמח
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • 1 כוס סוכר
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס שמן
  • 1/3 כוס מיץ תפוזים סחוט טבעי של פרימור
  • קורט מלח

לקישוט:

  • חמוציות מיובשות
  • נטיפי שוקולד לבן

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית שקעים למאפינס.
  2. מערבבים בקערה גדולה את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר והמלח.
  3. מוסיפים את הביצים, השמן ומיץ התפוזים ומערבבים היטב לבלילה אחידה וסמיכה.
  4. ממלאים את שקעי המאפינס ל-3/4 גובה ומפזרים מעל חמוציות ונטיפי שוקולד לבן.
  5. אופים 20-25 דקות או עד שהמאפינס תופחים ומשחימים יפה.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *