סלט פירות הדר ואבוקדו

מותג המיצים הסחוטים "פרימור" מגיש לרגל החורף מתכון לסלט פירות מרענן בשילוב מנצח: סלט פירות הדר ואבוקדו של הבלוגרית אולגה טוכשר

חברת "פרימור", יצרנית המיצים הסחוטים הטבעיים המובילה בישראל, מגישה יחד עם הבלוגרית אולגה טוכשר ("המרכיב הסודי"), מתכון לסלט עשיר ומרענן: סלט פירות הדר ואבוקדו.

הסלט מורכב מהפירות הנמצאים כעת בשיא עונתם, הדר ואבוקדו, ויחד עם מיץ התפוזים הטבעי של פרימור נוצרת חגיגה של טעמים בפה. בתיאבון!

המצרכים (לכ-2 מנות):

  • 1 תפוז גדול
  • 1 אשכולית אדומה גדולה
  • 1 אשכולית לבנה גדולה
  • 1 פומלה
  • 1 אבוקדו קלוף מגולען

לוויניגרט תפוזים:

  • 80 מ"ל (1/3 כוס) שמן זית
  • 80 מ"ל (1/3 כוס) מיץ תפוזים סחוט טבעי של "פרימור"
  • 1 כפית חרדל דיז'ון
  • 1 כפית דבש / מייפל / סילאן
  • מלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם

להגשה:

  • 1 כף גבינת פטה מפוררת

אופן ההכנה:

  1. מפלטים את פירות ההדר: חותכים את החלק העליון והתחתון של פירות, כך שיהיו יציבים על הקרש. מסירים את הקליפה מלמעלה למטה כולל הקרום הלבן. חותכים בעזרת הסכין פלחים דקים מתוך התפוז. את האשכוליות והפומלה נוח יותר לפלט ידנית, ניתן לחתוך פלחים בגדלים וצורות שונות.
  2. מקלפים את קליפת האבוקדו, מוצאים את הגלעין וחותכים לקוביות.
  3. מכינים את הרוטב: שמים את כל המרכיבים בצנצנת, סוגרים ומנערים היטב לרוטב אחיד.
  4. מרכיבים את הסלט: מניחים את פירות ההדר והאבוקדו בצלחת הגשה, בוזקים מעל כמה כפות נדיבות מהרוטב, מפזרים את הגבינה ומגישים.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *