סטייק פרגית ברכז רימונים

המגזין הקולינרי הנפוץ ביותר במגזר החרדי ‘טועמיה’ מגיש את המתכון למנה הנחשקת של שף משה לוריא – סטייק פרגית ברכז רימונים – סטייק ט"ו בשבט שקל להכין ובעל מראה יוקרתי במיוחד

את המנה הבאה קל להכין, משך הכנתה היא כשעה וחצי והיא כמובן בשרית. המתכון הזה הוא של שף משה לוריא והכמויות מתאימות לארבעה סועדים. אתם יכולים כמובן להתאים אותן לפי מספר הסועדים אצלכם בבית. קבלו את סטייק הפרגית ברכז רימונים:

המצרכים:

  • 1 ק"ג פרגיות
  • 1 סירופ/רכז רימונים
  • 1 רימון שלם
  • 1 כפית פפריקה אדומה מתוקה
  • 1 כפית כמון טחון
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית כורכום
  • 3 כפות שמן

אופן ההכנה:

  1. מטגנים את הפרגיות בשמן משני הצדדים עד לקבלת גוון זהוב.
  2. מעבירים אותם לתבנית חסינת אש ומתבלים בפפריקה אדומה, כמון טחון, כורכום ומלח.
  3. יוצקים מעל את רכז הרימונים ומשרים את הפרגיות כך למשך שעה.
  4. חותכים את הרימון לכמה חתיכות ומכניסים אותו לתבנית הפרגיות.
  5. מכסים עם נייר כסף, מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לכ-25-30 דקות.
  6. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך. מגישים חם.

לקבלת מנוי חינם למגזין האוכל טועמיה הירשמו בקישור www.toamea.co.il

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *