קוקטייל פלומארי (צילום: יח"צ)
המרכיבים:
- כוס הייבול
- 60 מ"ל קסו קסו
- 30 מ"ל אוזו פלומארי
- סגירה עם סודה
- גארניש פרוסת תות
אופן ההכנה:
ממלאים את הכוס בקרח גרוס או שתי קוביות בלבד, מוזגים את המשקאות לפי הסדר – קסו קסו, פלומארי, סודה ולערבב היטב.
הסקוטית מבית ישרקו המייבאת ומשווקת יינות ואלכוהול, מהמובילים בעולם, משתפת מתכוני קוקטיילים להכנה קלה בבית, והפעם: קוקטייל פלומארי
קוקטייל פלומארי (צילום: יח"צ)
ממלאים את הכוס בקרח גרוס או שתי קוביות בלבד, מוזגים את המשקאות לפי הסדר – קסו קסו, פלומארי, סודה ולערבב היטב.
תגובות