חוויה קולינרית בט"ו בשבט (צילום: pixabay)
החוויה המשפחתית המשותפת של ט"ו בשבט מוכרת לכולנו כמאפיין מרכזי של החג הייחודי והשונה הזה. אבל לא תמיד היא כזו שכוללת גם חוויה קולינרית משפחתית.
כל זה כמובן, בהנחה שסעודת הט"ו בשבט שלנו מתחילה ומסתיימת בהררי פיצוחים ופירות יבשים. אבל מה אם נאמר לכם שזו יכולה להיות גם חוויה קולינרית נפלאה?
מגזין הקולינריה החרדי 'טועמיה' מגיש לגולשי 'אקטואליק' 5 מתכונים מובחרים מתוך גיליון ט"ו בשבט העמוס במתכונים המשלבים פירות ארץ ישראל במנות שף שכל אחד מאיתנו יכול להכין בבית.
תוכלו להכין את הארוחה יחד עם הילדים וכך לייצר חוויה קולינרית ייחודית לט"ו בשבט.
המתכונים הבשריים הם של השף משה לוריא והאורז המדהים הזה הוא של חני טאלר.
5 מתכונים נבחרים לט"ו בשבט
1. אורז עם 'טנזיה' – פירות יבשים מקורמלים
דרגת קושי: קלה
זמן הכנה: כחצי שעה
סוג: פרווה
2. נגיסי חזה עוף בזיגוג דובדבנים
דרגת קושי: קלה
זמן הכנה: כחצי שעה
סוג: בשרי
3. סטייק פרגית ברכז רימונים
דרגת קושי: קלה
זמן הכנה: כשעה וחצי
סוג: בשרי
4. עופיונים שלמים בדבש ושזיפים מקורמלים
דרגת קושי: קלה
זמן הכנה: כשעה וחצי
סוג: בשרי
5. קציצות בשר ותמרים בסגנון טוסקני
דרגת קושי: בינונית
זמן הכנה: כשעה וחצי
סוג: בשרי
לקבלת מנוי חינם למגזין האוכל טועמיה הירשמו בקישור www.toamea.co.il
תגובות